Battery was fine no power when ignition is on 05 600rr - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 08-17-2014, 03:43 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Images: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Battery was fine no power when ignition is on 05 600rr

I went to Lowes to get some items. Come back to my bike and it would not power up. Checked all my harness connections with the key in and kill switch on to see if I get power. At this time no noises no lights no dash no clock at all. I checked all my fuses and relays. Or so I thought.

The fuse on the positive side of the battery has a fuse about 6inchs down positive wire between the driver seat and rear passenger seat. Fuse is encased in red rubber and plastic.

Sure there is a post about this but I wanted to add another for anyone doing a google search and quick fix.

I didn't notice any warnings. Caught me off guard.

I had all the tools in my bikes tool case and lucky enough to have the standard fuse because it was not a mini fuse like the other fuses on the 05 600rr

Always be prepared. Some fixes can be diagnosed and fixed in the middle of a parking lot in 95
delonne is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome