Turn signal issue - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 08-21-2014, 08:34 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Turn signal issue

I have an aftermarket integrated LED taillight that does both brake and turn signals. The light is obviously red but the turn signals flash yellow and red. A few weeks ago I noticed my brake light would not light up when hitting the brakes and that my left hand turn worked properly but the right would just flash red instead of red and yellow. I found that the handlebar brake switch was messed up so I took it apart and cleaned it up. At that point everything was fixed. The brake light worked along with both turn signals. Last night I was out on a ride with some buddies and they noticed the right signal was not flashing yellow again.
I have messed with all of the wires but really have no idea what the problem is. The brake light is still working correctly. I know the tail light is not messed up because I had it fixed but I just dont have enough knowledge of how to troubleshoot the issue.
Has anyone had this issue and have any ideas?
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome