Pulsating lights - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 09-02-2014, 08:38 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
david08awd's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 22
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Pulsating lights

Hi Everyone.

I just did the spark plugs on my 2005 600rr. Last night i took it out for the first time and at first everything was normal. I then noticed my high beam was pulsating and figured it was a bad ballast and shut it off. Early today i rode it and it seemed normal all day. Tonight my low beam, taillight and cluster are all pulsating in unison and also my right turn signal is not working. I did not discconnect any electrical except my HIDs while doing the plugs. Thanks in advance
david08awd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome