Blinker/Horn/ P{ossibly tailight too? Fuse or wiring - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 9 (permalink) Old 11-04-2014, 05:45 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Nov 2014
Location: USA
Posts: 11
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Blinker/Horn/ P{ossibly tailight too? Fuse or wiring

Hi all!

So i bought a 2004 Honda CBR600RR the other day, 14k miles, beautiful shape, and in the guys driveway the blinkers and everything worked, but somewhere between his house and the ride home the blinkers stopped working and the horn doesn't either and i don't believe the brake light will light up (running light works, just doesn't flash when brake is applied), so my question is, where is the fuse box? he told me he thinks its probably a fuse, nothing is aftermarket with tailights/brakelight, and i am sure there is a short in the system somewhere, any info is appreciated!! thanks so much!

2004 Honda CBR600RR
520 Conversion
HID Headlights
PCMIII
Full Jardine headers and Exhaust
Track Suspension w/ adjustable gas chamber

Last edited by bshereck; 11-04-2014 at 06:05 PM.
bshereck is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 11-04-2014, 06:14 PM
Back in the Day
 
Moeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Central Florida
Posts: 51,143
Images: 665
Thanks: 2,026
Thanked 2,544 Times in 2,156 Posts
Feedback Score: 148 reviews
Right side of the bike if you take off the fat middle screw that hold the middle fairing you can pull on the fairing slightly then you will see ( black box (tool holder) ) & right above it is the fuse box



If it doesn't challange you it won't change you
Only two ways to live life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
Moeman is offline  
The Following User Says Thank You to Moeman For This Useful Post:
bshereck (11-04-2014)
post #3 of 9 (permalink) Old 11-04-2014, 06:23 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Nov 2014
Location: USA
Posts: 11
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Thanks Moeman! really appreciated!
bshereck is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 11-04-2014, 06:26 PM
Back in the Day
 
Moeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Central Florida
Posts: 51,143
Images: 665
Thanks: 2,026
Thanked 2,544 Times in 2,156 Posts
Feedback Score: 148 reviews
Quote:
Originally Posted by bshereck View Post
Thanks Moeman! really appreciated!
Sure man check your pm in a few minutes i am sending you a link to a valuable asset



If it doesn't challange you it won't change you
Only two ways to live life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
Moeman is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 11-06-2014, 09:30 AM
Training Wheel Hero
 
Join Date: Oct 2014
Location: Michigan
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
I have the same problem with my 2007. Intermittently, it keeps blowing the turn signal/horn/brake light fuse. I've stocked up on my 10A fuses, so whenever it blows I have to pull over and change it out. Let me know what you find!
seadoospray is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 11-06-2014, 06:24 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Nov 2014
Location: USA
Posts: 11
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by seadoospray View Post
I have the same problem with my 2007. Intermittently, it keeps blowing the turn signal/horn/brake light fuse. I've stocked up on my 10A fuses, so whenever it blows I have to pull over and change it out. Let me know what you find!
I tested it with the spare 10 and it seems to blow when i use the horn? or maybe it is just coincidence, so i threw a 20 amp in there (YES I KNOW, BAD IDEA) but im just going to avoid the horn and maybe do some digging and see if there is a short somewhere
bshereck is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 11-06-2014, 06:26 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Nov 2014
Location: USA
Posts: 11
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Not to mention i can click my blinker to the left but not to the right? i am not sure why, the little thing you move with your thumb just does not want to go to the right...super confused at this point.
bshereck is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 11-07-2014, 01:01 PM
Training Wheel Hero
 
Join Date: Oct 2014
Location: Michigan
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by bshereck View Post
I tested it with the spare 10 and it seems to blow when i use the horn? or maybe it is just coincidence, so i threw a 20 amp in there (YES I KNOW, BAD IDEA) but im just going to avoid the horn and maybe do some digging and see if there is a short somewhere
If it only pops the fuse when the horn is used, then there is definitely a short in the horn. Inspect the wire running from the horn button to the horn itself and go from there. With a 20A fuse in there in place of the normal 10A, you'll surely find where the short is haha! My bike seems to pop the fuse if I use my left blinker only. Maybe over the winter I'll remove all the bodywork and trace these wires.
seadoospray is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 11-07-2014, 03:53 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Nov 2014
Location: USA
Posts: 11
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Probably what I will have to do as well, best of luck to you my friend!
bshereck is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome