Gauge cluster problem - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 05-13-2006, 10:37 PM Thread Starter
Pocketbike Racer
 
welldrilleRR's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Wisconsin
Posts: 408
Images: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 4 reviews
Gauge cluster problem

The cluster loses power when key is off, clock resets to 1:00 and the trip gets reset. Help.
welldrilleRR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 05-13-2006, 10:43 PM
Back in the Day
 
Moeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Central Florida
Posts: 51,143
Images: 665
Thanks: 2,026
Thanked 2,544 Times in 2,156 Posts
Feedback Score: 148 reviews
you might have loose battery cable check both of them + and -
if battery is ok check the cluster harness itself and make sure its
a tight connection



If it doesn't challange you it won't change you
Only two ways to live life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
Moeman is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 05-13-2006, 11:17 PM
AMA Supersport Racer
 
TrikyWoo's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Virginia
Posts: 507
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
does it ONLY happen when you turn the key off or will it also do it while you're riding?

05' RR Repsol replica
Prototype Demon Eyez
DIY Smoked Windscreen
DIY Custom Guages (Red)
Custom engine compartment LED string(Red)
Two BrosC2 C/F S/O
PCIII
Vortex Sprockets
StompGrips
Hotbodies flushmounts
black powdercoated swingarm,rearsets,pass pegs

~..Godspeed Cesario..~

www.myspace.com/mark_xbike
TrikyWoo is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 05-13-2006, 11:20 PM
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 639
Images: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Blown fuse!!
Downforce137 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 05-14-2006, 12:13 AM Thread Starter
Pocketbike Racer
 
welldrilleRR's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Wisconsin
Posts: 408
Images: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 4 reviews
I'll check the fuse, thanks. It only happens when the key is turned off.
welldrilleRR is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 05-15-2006, 07:16 PM Thread Starter
Pocketbike Racer
 
welldrilleRR's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Wisconsin
Posts: 408
Images: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 4 reviews
Ya, it was the fuse. I'm such an idiot!
welldrilleRR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome