A starting problem! - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 05-17-2006, 03:46 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 37
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
A starting problem!

So I just replaced all the damaged parts on my bike, which included all new plastics (Got custom Repsol Replica fairings and orange painted rims), alternator cover, and radiator pipe. So everything went well, except there's one flaw. My battery doesn't get charged, I basically have three starts and on the fourth it has a very hard roll over. Then I charge the battery and everything works perfectly! I bought a brand new battery just in case and still the same problem...

I had to fiddle with the alternator when replacing the cover so maybe I disconnected a wire or something...that is my guess on why the battery isn't being charged. Also, there seems to be VERY little oil leaking through the cover, almost unnoticable, could that be part of the problem?
djmlexxx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-17-2006, 09:04 PM
Moto GP Racer
 
NewRedRider's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Montgomery, Al.
Posts: 11,434
Images: 24
Thanks: 47
Thanked 129 Times in 107 Posts
Garage
Feedback Score: 3 reviews
NewRedRider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome