07 600rr low beam problem - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 03-02-2015, 08:28 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
07 600rr low beam problem

07 with 18.7k on it is having a headlight issue that isn't the bulb. Tried the bulb from the high beam and checked the fuse / relay and both seem to be good. The high beam does still work. Loose connections? bad ground? any opinion or thought would help, thank you.
johnk16 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-02-2015, 08:57 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Nevermind fixed it myself.. Completely disconnected from the two wires coming out of the low beam, don't know how that happened today but it did
johnk16 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome