07 CBR Speedometer is went blank! - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 03-31-2015, 02:09 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
bestWRever_CBR's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 85
Thanks: 2
Thanked 7 Times in 6 Posts
Feedback Score: 0 reviews
07 CBR Speedometer is went blank!

So i was riding today and everything was fine, so i stop my bike for a minute and get off to check something. Its fine but then i get back on my bike and the speedometer is blank. The only thing that shows is the clock. Please help!

Follow @CBR_KREW on Instagram!
#1 CBR Page On Instagram and Growing!
bestWRever_CBR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 05-06-2015, 05:20 PM
Training Wheel Hero
 
Karikta (character)'s Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 13
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Check the fuses on left side of the bike
Karikta (character) is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 05-07-2015, 01:28 AM
Knee Dragger
 
RepsolReno's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Nevada
Posts: 137
Thanks: 2
Thanked 19 Times in 19 Posts
Garage
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Karikta (character) View Post
Check the fuses on left side of the bike
^ First thing I thought of
RepsolReno is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 05-07-2015, 04:42 AM
Super Moderator
 
OzMoto's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Townsville, Australia
Posts: 1,943
Thanks: 55
Thanked 283 Times in 245 Posts
Garage
Feedback Score: 0 reviews
Speed sensor? That was what was wrong with my 2003.

Ride carefully - You are invisible.
FB | YT

I'd rather be next to a rider that can maintain a controlled wheelie than a muppet on their phone.

Current: 2012 Street Triple R
Sold: 2001 NSR150SP | 2012 CBR250R
RIP: 2003 CBR600RR

DIY:
OzMoto is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 05-08-2015, 12:46 AM
Moto GP Racer
 
FightingChance's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,043
Thanks: 0
Thanked 700 Times in 601 Posts
Feedback Score: 10 reviews
On the 2007 the fuses are under the seat.

Not enough voltage in the batter can cause the speedo to blank out but the bike to keep working, to a degree. How old is your battery?
FightingChance is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 10-04-2015, 03:35 AM
Training Wheel Hero
 
airZero's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
07 CBR Speedometer is went blank!

If main fuse and sub fuses are good, it's your ignition or related components/connectors. Follow the wire as it curves under the right fairing (you have to pull it back partially) Jump the brown pin and your bike should light up.


Sent from Motorcycle.com Free App

Last edited by airZero; 10-12-2015 at 04:45 AM.
airZero is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome