Neutral and First Shifting Issue - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 04-15-2015, 11:08 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Neutral and First Shifting Issue

Hey guys, I recently put a new motor in my CBR. The new motor only has about 11,000 miles on it. Sometimes when the bike says it's in neutral, it's really in first. It'll be that or I have a hard time shifting into first from neutral. I was hoping someone has had this issue.
Soybuns is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-16-2015, 06:27 PM
Training Wheel Hero
 
Karikta (character)'s Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 13
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Adjust the shifter
Karikta (character) is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome