FI on and oil light blinking - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 04-20-2015, 08:13 PM Thread Starter
Knee Dragger
 
cb750mike's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Lake Worth, Fl
Posts: 241
Thanks: 1
Thanked 14 Times in 14 Posts
Feedback Score: 2 reviews
FI on and oil light blinking

I just installed the graves smog block off plates and now my bike starts rough. I have to give it gas for it to start or it won't start at all and then idles rough until unless I hold the throttle for a couple seconds and then it'll idle normal. But when it's running the FI icon will show and the oil light blinks any idea why? I followed the instructions word for word.
cb750mike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 04-22-2015, 12:25 PM Thread Starter
Knee Dragger
 
cb750mike's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Lake Worth, Fl
Posts: 241
Thanks: 1
Thanked 14 Times in 14 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Solved.... admin can delete post
cb750mike is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 04-22-2015, 12:42 PM
World Superbike Racer
 
Miweber929's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Woodbury, MN
Posts: 1,963
Thanks: 203
Thanked 565 Times in 446 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Resolution for others? Was the MAP sensor unplugged?
Miweber929 is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 04-22-2015, 10:00 PM Thread Starter
Knee Dragger
 
cb750mike's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Lake Worth, Fl
Posts: 241
Thanks: 1
Thanked 14 Times in 14 Posts
Feedback Score: 2 reviews
The oil light did 2 short blinks and that was said to be the map sensor/map sensor vacuum leak. So the problem was a map sensor vacuum line that wasnt connected. Once I connected it the problem was fixed.
cb750mike is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 04-22-2015, 10:45 PM
World Superbike Racer
 
Miweber929's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Woodbury, MN
Posts: 1,963
Thanks: 203
Thanked 565 Times in 446 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Ok, that's what I figured.

It's nice to post what was the resolution rather than just a "it's fixed" for future searchers.

Thanks!!!
Miweber929 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 04-22-2015, 11:29 PM Thread Starter
Knee Dragger
 
cb750mike's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Lake Worth, Fl
Posts: 241
Thanks: 1
Thanked 14 Times in 14 Posts
Feedback Score: 2 reviews
No problem I think that's a good idea as well. I'll also include the blinking numbers and what that code means for anyone who finds them self needing that info..
cb750mike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome