Question About Temp Sensor - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 03-22-2019, 08:00 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Question About Temp Sensor

I just got the valves done on my 2009 600rr at the local dealership. On the ride home I realized the bike was not reading a temperature on the cluster, just dashes. I would like to avoid taking it back and having to wait god knows how long for them to sort it out.

Is there a connector or plug that must be unplugged for the valve service that may not have been plugged back in correctly or at all? There is no warning light or any codes being thrown.
ThatDude3K is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oil Temp Sensor? (05) 600rr Dyl Troubleshooting 0 07-17-2014 10:38 PM
Temp sensor voltage NaturalPhenomenon Troubleshooting 0 06-27-2013 08:58 PM
Wires on Water Temp sensor loweandr Maintenance 2 04-06-2011 08:24 AM
PCV speed and temp sensor pmunks 07-13 RR Modifications 3 04-02-2010 09:08 PM
Engine running temp/ temp for Fan ? StealthRacer Maintenance 5 07-11-2004 04:02 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome