Fuel pump primes only with kill switch off - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 07-12-2019, 06:38 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Fuel pump primes only with kill switch off

Hey guys, had to replace head gasket on my 05 cbr600rr. Put everything back together but now the fuel pump will only prime with kill switch off. Once I press in the ignition switch it primes. But, once I push the kill switch to on, there is no priming of fuel pump, not even when I press in the ignition. Bought a new kill switch assembly, didn't solve it. Checked the BAS, had that upside down apparently. lol The relays click, replaced every fuse I could find.

Battery is brand new. Also the gauge cluster does not light up at all either. Checked every connector on the harness and couldn't find anything plugged incorrectly.

Any ideas?

It seems like there is a wire issue if anything, sounds like something some how got crossed. But don't see how that could happen? Also the wiring harness and key ignition are only two years old.

Thank you for any help.
MB87 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome