High beam issue - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 04-25-2007, 10:23 PM Thread Starter
AMA Supersport Racer
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 756
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: -3 reviews
Cool High beam issue

So today I was riding and it started raining... Socked myself too... anyways, now I go out at night and see that the high beam is not on/working... What can it be? I know it had to something with the water... LMK, thanks

Bikes make you happy, and happiness don't have a price!

Last edited by guessinthe2000; 04-25-2007 at 10:56 PM.
guessinthe2000 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 04-26-2007, 01:36 AM
AMA Supersport Racer
 
99SH's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,187
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Feedback Score: 1 reviews
If you low beam works, sounds like your bulb went out.

99SH is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 04-26-2007, 12:00 PM
Ride Red
 
AFP520's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: NJ/PA
Posts: 2,041
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Most likely the bulb.
AFP520 is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 04-26-2007, 12:23 PM Thread Starter
AMA Supersport Racer
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 756
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: -3 reviews
I'm going to check it out right now...

Bikes make you happy, and happiness don't have a price!
guessinthe2000 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 04-26-2007, 12:33 PM
Back in the Day
 
Moeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Central Florida
Posts: 51,143
Images: 665
Thanks: 2,026
Thanked 2,544 Times in 2,156 Posts
Feedback Score: 148 reviews
check the
1. Bulb
2. Black socket that holds the bulb ( shortens out )
3. wire connection



If it doesn't challange you it won't change you
Only two ways to live life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
Moeman is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 04-29-2007, 03:23 AM
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 127
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
there is a relay that goes to the high beam...if it gets wet, it will short...check the relay as well...you can swap it with one of the relays on the left side of the tank just to see if it works....dont forget to put the relay back!!
HPfreak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome