My cluster just stopped working - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 04-29-2007, 11:10 AM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
My cluster just stopped working

Hi I just bought a 04 cbr 600rr a couple of days ago. When I bought my bike the cluster was working fine after starting it a couple of times nothing goes on. My rpms,speedometer,odometor all dont turn on, the only thing that works are my turn signals. I was wondering what I should do. thanks
Dop3boyfr3sh is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 04-29-2007, 11:11 AM
Moto GP Racer
 
cling's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: SoCalifornia
Posts: 3,375
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
check fuses under left mid fairing
cling is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 04-29-2007, 11:15 AM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I will try that thank you
Dop3boyfr3sh is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 04-29-2007, 12:01 PM
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 190
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by cling View Post
check fuses under left mid fairing
+1 Fuses and connectors...most likely a fuse though
Flipper is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 04-29-2007, 12:03 PM
AMA Supersport Racer
 
bananamane's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Allentown, PA
Posts: 1,017
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
check fuses or try making sure that its plugged in all the way. maybe he has the front faring off and didnt get the plug in all the way and it wiggled loose.

2003 RR Black

DIY Stacks
Yoshi S/S
Hotbodies Flushmounts
C/A Integrated Taillight
Pilot Power 2CT
H/M Fender Eliminator
Puig DB Dark Smoke
Brembo 15cc Reservoir
PC III
Gear Indicator
GPR Damper
Pazzo Levers
Goldeneye HIDS
vortex spools

Painted Black

Lowers
Rearsets
Engine cover
gas cap
bananamane is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome