Squeak in front - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 04-30-2007, 03:14 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 117
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Squeak in front

Here's a description:

Squeak from front

Sounds rotational (maybe brakes?)

I can only hear it at low speeds, but I think its due to being drown out

Just had the bike inspected, everything checked out fine


Any ideas on what to look for guys? Not sure if this is a common deal or not.

Thanks in advance for your help,

Brandon
BLittle500 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 04-30-2007, 05:45 PM
World Superbike Racer
 
Sodamninsane's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Troy or East Lansing, MI
Posts: 1,743
Images: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
wheel bearings? How old is your bike / when was the last time you had the front end off???

Sodamninsane is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 05-01-2007, 06:44 AM
Hitz eit from z back
 
600rr Rider's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: SoCal
Posts: 5,357
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 4 Posts
Feedback Score: 0 reviews
The brakes tend to make some noise at low speeds after hard braking and stuff. Sounds more like a rubbing noise though.
600rr Rider is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 05-01-2007, 08:36 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 117
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
My bike has around 4500miles on it, at 3000 miles I had tires (both front and rear) put on, I guess that would have been the last time.

I dont ride hard at all, I'm a pansie. I'll check and see if I can see any marks where something was rubbing.

Thanks for the tips guys,

Any ideas?

Thanks again,

Brandon
BLittle500 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 05-01-2007, 08:45 PM
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 526
Images: 1
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
mine does it also, but I think mine is coming from the chain
snake is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome