Speedometer is not working.. HELP! - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 05-07-2007, 02:12 AM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Speedometer is not working.. HELP!

Hi guys, I just purchased a 2003 cbr600rr and on my first ride today I realized the speedometer doesn't work. I borred my friends cluster, but thats not the problem. Can anyone give me some suggestions?

When I turn my key to on, it still displays the speedo going up to 200km then back down.

Any help would be greatly appreciated. Thanks
ride11 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-07-2007, 02:32 AM
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jan 2006
Location: DC
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
malfuntioning Vehicle Speed Sensor would be my guess
EGlovr is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-23-2007, 01:39 AM
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 328
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
where would that vehicle speed sensor be? i have the same problem but my red oil light stays on also they both happent at the same time any ideas?
HondaRider4Life is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome