Raidiator fan wont turn on - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 10-05-2007, 11:11 AM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Raidiator fan wont turn on

so i wrecked my bike and now i have it all fixed, runs fine everything is golden, except for the damn radiator fan, i dont know why it wont turn on because my radiator didnt get touched, only my front end got messed up. any one got any ideas. my tac is a little tweaked, it wont read rpms but it reads my temp maybe that has something to do with it?
ojonnyko is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 10-05-2007, 11:21 AM
World Superbike Racer
 
Wolley's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lancaster, PA
Posts: 1,876
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 4 reviews
Does the fan spin freely? The bracket may have been bent a little.
Wolley is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 10-05-2007, 03:00 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
it doesnt even turn on
ojonnyko is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 10-05-2007, 05:19 PM
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 123
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
things to check for: engine coolant temperature sensor, fan relay, fan motor.

Probably want to read this thread to help you troubleshoot it.
https://www.600rr.net/vb/showthread.php?t=73073
li1p1aya is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 10-07-2007, 07:36 AM
World Superbike Racer
 
Wolley's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lancaster, PA
Posts: 1,876
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 4 reviews
I meant to try and see if it spins freely by hand. My bracket got tweaked a little. Not enough to see but just enough to get it to hang up a little.
Wolley is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 10-07-2007, 07:43 AM
Knee Dragger
 
klmmicro's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 128
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Might be a silly question as I am not sure, is there a fuse?
klmmicro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome