alignment question - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 10-05-2007, 04:44 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
alignment question

I crashed at the track couple wks ago and had time recently to inspect the damage. One of it is the front wheele doesnt align to the triple clamp - i have a 04rr, anyone have experience of how to fix this issue?

thanks for the help.
MotoQ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-05-2007, 06:52 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
can anyone help or give suggestions??
MotoQ is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-05-2007, 06:56 PM
 
Join Date: May 2004
Posts: 5,131
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
If your triple is straight and the wheel isn't, you probably have twisted/bent forks. Remove and replace forks.
usmcr6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome