gauge cluster not reading rpms - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 10-14-2007, 11:42 AM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
gauge cluster not reading rpms

my 04 gauge is not reading rpms, its a new cluster i bought after i wrecked my bike. bike runs fine so i dont know what the problem is. gauge reads everything else fine also
ojonnyko is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-15-2007, 11:23 AM
World Superbike Racer
 
HomerSaurus's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Minneapolis, MN
Posts: 2,266
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 2 reviews
Couple of things to check.



Page 20-12


"It seemed like a good idea at the time."
HomerSaurus is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome