Bike wont start - FI wont prime - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 10-23-2007, 09:17 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Bike wont start - FI wont prime

I was swapping out front upper fairing and only disconnected the two main wires that connects to the gauge, did i blow or fuse or shorted a wire? FI light doenst come on and the MAL stays on and doesnt blink. I havent checked the relay or the fuel pump connector.. whats the first thing I should search for
cilcin911 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 10-23-2007, 09:37 PM
Back in the Day
 
Moeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Central Florida
Posts: 51,143
Images: 665
Thanks: 2,026
Thanked 2,544 Times in 2,156 Posts
Feedback Score: 148 reviews
Bank angle sensor is not hooked up correctly
its located in between the headlights make sure
the arrow points down



If it doesn't challange you it won't change you
Only two ways to live life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
Moeman is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 10-23-2007, 09:47 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
hmm.. it may be upside, but i thought I installed it correctly, bc it seems like theres only one way
cilcin911 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 10-23-2007, 09:49 PM
Knightslugger
Guest
 
Posts: n/a
why would you remove it?
post #5 of 5 (permalink) Old 10-23-2007, 11:14 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
i removed it temporarily, like i said, I was swapping out front fairings, so u gotta remove the BAS to get to a screw bolt behind it which is attached to the fairing, im gonna work on it thursday, hope this works :crossfingers:
cilcin911 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome