So i was riding... - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 10-31-2007, 05:42 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
So i was riding...

I was riding yestday, and when i got off the highway i came to a stop-light. As I was sitting there my RPM's started to bounce around as they lowered. My bike eventually shut off. I pushed over to the side and started the bike back up. It started fine. Then i rode home. Adjusted the engine IDLE thinking that may help.

Then today I went for another ride. I rode for about a hour, everything was running fine. Then on my way home, I was in 2nd gear (high RPM's) accelerating and my throttle just lost all of its power. The RPM's dropped as the red dash-light came on. I pulled in the clutch, and the bike turned off. I pulled over, put the bike in nuetral, started fine, rode home.

So why can this be happening?

-I have a 06 rr, only 2100 miles on it. I had the 600 service done by my dealer a few months back.
-I have a slip-on Yoshi
-Also, there has been a good drop in temperature lately (CT), so maybe there is some maintance I am not doing when pertaining my bike to cold weather (???). I always let it warm-up before riding.

Any input from you guys is highly appreciated. Thanks.
Xsilver00 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 10-31-2007, 05:45 PM
AMA Supersport Racer
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, California
Posts: 1,067
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 2 reviews
so it cant be the valves right everyone??
gnstalodz is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 10-31-2007, 05:53 PM
Pocketbike Racer
 
ST1TCH07RR's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Akron Ohio
Posts: 433
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
the same thing has been happening to my friends 05. if anybody knows anything, please share! thanks!

"NEVER LET IT GO"
2007 600RR
ST1TCH07RR is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 10-31-2007, 06:00 PM
AMA Supersport Racer
 
FierceDeityMask's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sacramento, CA
Posts: 542
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
that used to happen on my f4 for like a month...and then i figured out that while putting the tank back on one day, accidentally hooked up the overflow line to the pressure whole...essentially i was creating pressure within the tank which wasn't allowin' the gas to pass out until i would open the gas cap...and i could feel the tank shrink!...lol fyi, iono if that'll help u though!

1973 Yamaha TX500 - Blue and White
1999 Honda CBR F4 - Yellow and Black
2007 Honda CBR 600RR - Black and Silver
FierceDeityMask is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome