FE issue - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 12-11-2007, 12:20 AM Thread Starter
AMA Supersport Racer
 
getmadboy's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Irvine, CA
Posts: 1,166
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 2 reviews
FE issue

Hey guys,

I installed my Tripage LED hugger about 2 weeks ago and ever since then, my bike's battery seems to be drained. almost everytime i go to start it up, it's either weak or won't crank at all. could i have messed something up? all i did was install the hugger onto the swingarm and for the light i cut the harness from the stock plate light and spliced it with the wiring that Tripage already had going from the LED's. it was a very straightforward install and i dont think i could have done anything wrong.

if it helps, my electrical mods are hotbodies LED turnsignals and the Clear alternatives tail and Tripage 3rd eye. maybe there's a short somewhere? but if there were a short, wouldn't the bike just die when i'm riding instead of just draining the battery? it's never died when riding so i dont think it's a short. i'm probably gonna pull apart my tail section tomorrow and take a look, but i didn't touch anything else

could it be my alternator? maybe battery? my bike is an '06 though, and i dont think the alternator or battery would go out so soon.

what do you think?
getmadboy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome