Honda CBR 600RR Forum banner

Instrukcja serwisowa fabryczna 2013-2015 - Bezpłatny plik PDF

1 reading
7.1K views 9 replies 5 participants last post by  maxwagner2  
#1 ·
Zajęło mi to trochę czasu, ale w końcu znalazłem (tymczasowy) link do kopii instrukcji serwisowej fabryki 2013 - 2015:
(Myślę, że link wygasa 6 lub może 7 marca)

Jeśli ktoś chciałby go pobrać i hostować tutaj (lub gdzie indziej?), może to być pomocne dla osób z motocyklami od 2013+.

#5 ·
Czy wiesz, czy ta instrukcja serwisowa będzie odpowiednia dla modelu z 2019 roku? A może wiesz, gdzie mogę znaleźć wersję z lat 2013-2019?

Wiem, że to ta sama generacja, ale nie jestem pewien, czy będzie to porównanie "jabłko do jabłka" i wolałbym nie robić mnóstwa notatek szczegółowo opisujących różnice, jeśli mogę tego uniknąć.

Dziękuję!

#6 ·
Czy wiesz, czy ta instrukcja serwisowa będzie odpowiednia dla modelu z 2019 roku? A może wiesz, gdzie mogę znaleźć wersję z lat 2013-2019?

Wiem, że to ta sama generacja, ale nie jestem pewien, czy będzie to porównanie "jeden do jednego" i wolałbym nie musieć robić mnóstwa notatek szczegółowo opisujących różnice, jeśli uda mi się tego uniknąć.

Dziękuję!
Założyłbym, że ma zastosowanie, dopóki nie zostanie udowodnione inaczej... po prostu dlatego, że (jak zauważyłeś) to ta sama generacja, a Honda nie wprowadziłaby większych zmian w generacji.